Ambachtplein 18, 2391 BD, Hazerswoude-Dorp
+070 319 80 30
info@ndkvastgoedmanagement.nl

Huurdersportaal

Bij NDK Vastgoedmanagement streven we ernaar om jouw ervaring als huurder zo moeiteloos en zorgeloos mogelijk te maken. Met dat in gedachten zijn we verheugd om ons nieuwe huurdersportaal te introduceren, een krachtige tool die speciaal is ontworpen om jou, als huurder te ondersteunen bij een breed scala aan taken. Of het nu gaat om het indienen van meldingen, het stellen van vragen en vinden van antwoorden, het opzeggen van je huurcontract of zelfs meer, ons huurdersportaal staat voor je klaar.

Ons huurdersportaal is een centrale hub waar je al je huurzaken kunt afhandelen, en het is bedoeld om jouw interactie met ons nog soepeler te maken. Met een gebruiksvriendelijke interface kun je snel en gemakkelijk navigeren door verschillende opties en functies. Of je nu een onderhoudsverzoek hebt, een vraag over je huur hebt, of simpelweg informatie wilt vinden over onze services, het portaal biedt een naadloze ervaring.

Klink hieronder op het onderwerp dat relevant is voor jou en wordt direct doorverwezen naar jou huurdersportaal na het inloggen: