Ambachtplein 18, 2391 BD, Hazerswoude-Dorp
+070 319 80 30
info@ndkvastgoedmanagement.nl

VvE Beheer

Als u een appartement bezit, bent u eigenaar van een specifiek recht. Dit recht geeft u een aandeel in het volledige gebouw en het recht om een specifiek appartement te gebruiken. Samen met uw medebewoners bezit u het gehele gebouw. Gezamenlijk moet u zich inzetten om essentiƫle aspecten met betrekking tot het gebouw te regelen. Deze aspecten worden vastgelegd in het reglement van de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Volgens de wet is het verplicht om direct bij de splitsing van het gebouw een Vereniging van Eigenaren op te richten. Bij deze oprichting wordt een splitsingsakte opgesteld, waarin het reglement van de VvE wordt vastgelegd. Maar wat houdt een VvE precies in? Een VvE is het overkoepelende orgaan waarvan alle eigenaren automatisch (op basis van de wet) lid worden zodra ze een appartementsrecht in het gebouw verwerven.

Bij NDK Vastgoedmanagement vindt u een betrouwbare partner voor uw VvE. Wij zijn gespecialiseerd in dagelijks beheer, financieel beheer en technisch beheer. Of het nu gaat om slechts twee appartementsrechten of om honderden, bij NDK Vastgoedmanagement hebben we een passende oplossing voor uw situatie.